Legénybúcsúra készültünk. Az egyik legjobb barátunk tervezte az esküvőjét és előtte szerettünk volna elmenni egy utolsó közös lazulásra, ahol ő még legényként vehet részt. Kitaláltuk, hogy mindannyian azonos pólóban leszünk. Megkerestünk több olyan céget is, aki póló nyomtatást vállal, de mindegyikről vásárlás nélkül pattantunk vissza.

A probléma mindenhol a méretünkkel volt. Többen is közülünk nehézsúlyú birkózók. A póló méretük 4XL ill. 5XL. Ez a méret egyik webshopban sem volt rendelhető.

Aztán szerencsére megtaláltam a LOLmarkt webáruházat. A póló nyomtatás terén régi motorosok. Itt minden póló rendelhető 4XL és 5XL méretben is. És a pólók kiváló anyagból készülnek és tartósak.

A méreteken fellelkesedve kicsit alaposabban körülnéztem a LOLmarkt weboldalán. Egy külön menüpont foglalkozik a legénybúcsús pólókkal. És remek ötleteik vannak. A nősülő barátunk előző életében nagy kujon volt, így neki természetesen egy fekete „Kicsi van, de így is kellek” pólót választottunk. A menyasszonyának potyogtak a könnyei, annyira nevetett, amikor először meglátta ebben a leendő férjét. Magunknak egy szintén fekete pólót választottunk, de egy jóval diszkrétebb „Game over” felirattal.

Megrendeltük a pólókat és még aznap kaptunk egy értesítést, hogy már a GLS futárszolgálatnál van a csomagunk. Másnap pedig meg is érkeztek a pólók. Mindegyik a megrendelt méretben és színben ill. szöveggel. Természetesen azonnal felpróbáltuk ezeket. Az egyik végül nagyobb lett, mint szükséges. Telefonon egyeztettem a LOLmarkt ügyfélszolgálatával, hogy ilyenkor mi a teendő. Megnyugtattak, hogy csak küldjük vissza és postázzák az újat. Ennek semmilyen költsége nincsen, még szállítási sem.

A legénybúcsú remekül sikerült, a pólók is hatalmas sikert arattak.