A paradicsom világszerte különösen kedvelt. A mediterrán konyha kultúra szerves részét képezi. A napot és a meleget kedvelő, a hideget és a szelet kifejezetten elutasító növény csak bizonyos szélességi körökben talál termékeny talajt. Bár a paradicsom nem nagyon érzékeny, mégis megfelelő óvintézkedésekkel és mindenekelőtt megfelelő berendezésekkel kell rendelkeznünk ahhoz, hogy a lehető legnagyobb termést érjük el. Ebben az értelemben a palántázógép kifejezetten ennek az ízletes zöldségnek a hatékony ültetésére lett megtervezve.

A palántázógépeket úgy tervezték, hogy az ültetés során maximális pontosság ot biztosítsanak, egyenletes ültetési távolságot és mélységet alakítsanak ki, így biztosítsák a zöldség optimális növekedését. Mindezen óvintézkedéseket megkönnyítik és felgyorsítják az automata és félautomata változatban is kapható berendezések. A palántázógépek mindkét változatát úgy fejlesztették ki, hogy teljesen kiküszöböljék az állásidőt és ideálisan ültessék el a palántákat.

Vonzóbbá teszik a terméket a zöldség polírozó gépek

Cégünk már évek óta hasznos berendezésekkel, tanácsokkal és segítséggel látja el a hazai termesztőket és kereskedőket, ez pedig nem is fog változni. Vállalatunk kínálatában újdonságnak számító zöldség polírozó gépek is ezt hivatottak jelképezni. Ezek az újszerű eljárást alkalmazó berendezések kíméletesen tisztítják és fényesítik az árut. A gépi eljárás jelentősen hozzájárul a szennyeződéstől mentes előkészítéshez és ezáltal a forgalomba kerülő termék jobb minőségéhez.

A zöldség polírozó gépek segítségével a felhasználó eltávolíthatja az összes időjárással kapcsolatos maradványt, beleértve az öntözési és permetezési foltokat is. Az új tisztító és polírozó berendezés mellett, vállalatunk a jól bevált megoldásokra is támaszkodik. Az elmúlt években különösen nagy hangsúlyt fektetettünk a gyümölcsök és zöldségek fenntartható és kíméletes csomagolásának kérdésére is. Ennek érdekében a zöldség polírozó gépeken kívül, számos innovatív megoldást teszünk elérhetővé, neves partnerekkel való szoros együttműködésben keretében.