A kert megtervezése és kivitelezése egy nagyon stresszes feladat, ha nem a kellő szakértelemmel állunk hozzá. Az esomester.hu weboldal munkatársai minden felmerülő egyedi igényt és kérést megoldanak kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával. Az öntözőrendszer telepítés széles körben megoldott, mivel országos lefedettséggel vállalnak munkákat.

Ha egy ilyen beruházás mellett döntünk, vegyük fel a kapcsolatot az oldalon található elérhetőségeken, és a cég munkatársai előzetes egyeztetés után helyszíni felmérést fognak végezni, és ennek alapján készítik el a tételes árajánlatot. Ha az öntözőrendszer telepítés munkálatait magunk végeznénk, a szakemberek díjmentes tervezéssel segítenek abban az esetben, ha a szükséges alkatrészeket náluk vásároljuk vagy rendeljük meg.

Az ajánlat tételesen tartalmazza az összes alkatrész árát és darabszámát, és a munkadíjat is, amely az elvégzendő munka teljes egészére vonatkozik. Az öntözéstechnikai alkatrészek árainak alakulása miatt, ajánlott még idén dönteni és felvenni a kapcsolatot a cég szakembereivel.

Miből tevődik össze a kertépítés ára?

A kertépítés nemcsak a növények ültetését, a fűmag elvetését és a burkolatok lerakását jelenti. A kertépítés olyan kreatív munka, amelynek során az igényeinknek és a helyszíni adottságoknak leginkább megfelelő zöld területet álmodunk és valósítunk meg, sokszor fáradságos munkával.

A kertépítés minden esetben terepszemlével kezdődik, majd a tervezéssel folytatódik. Ennél a lépésnél derül ki a kertépítés ára is. Miután megbeszéltük az elképzeléseinket a szakemberrel, ő a helyszíni felmérések alapján elkészíti a tervet és az árajánlatot a szükséges munkálatokról. A kertépítés ára számos nehezítő körülménytől függhet, amikre a helyszíni felmérés során derülhet fény.

Ilyen a nehezen megközelíthető terület, ha nincs áram, nehezen megmunkálható a talaj vagy kis nyomású, illetve kevés víz áll rendelkezésre. A szakértő kolléga ezt követően készíti el a terveket és a tételes árajánlatot. A kertépítés ára tehát a felhasznált alapanyagokból és berendezésekből, illetve az elvégzendő munka díjából tevődik össze.