10w40 motorolaj után keresgéltem, amikor ráakadtam egy igencsak imponáló választékkal rendelkező webshopra, az olajwebshop.hu-ra. Lassan tízezer vásárlói vélemény szerint több, mint 99%-a az itt megfordultaknak simán ajánlaná másoknak is ezt a rendelős helyet. A böngésző szerint is, szóval ezért is akadt meg rajtuk a szemem.

És, hogy az utólagos véleményem nekem, személyesen miért ennyire jó? Miért lett ez a beszerzőhely számomra „állandó”? Azért, mert 30 napos elégedettségi garanciát vállaltak itt. Az ilyesmi sugároz csak igazi magabiztosságot – 30 napig indoklás nélkül is visszavesznek egy terméket. Attól ilyen biztosak a dolgukban, hogy kiváló márkákat vonultatnak fel és 100% eredetiség garancia is végig kíséri itt a vásárlás menetét, mindenkor.

Eleget próbáltam már gázos helyekről beszerezni ilyesmit, csak, hogy spóroljak, amely helyek nem mondhatnak el hasonlókat és ennyi elégedett vevőt magukról. Márpedig gondoljunk bele, ilyesmivel seftelni – ha nem vigyázunk, honnan rendelünk – viszonylag könnyű lehet.

Szóval, például 10w40 motorolaj esetében ilyen márkákat vonultatnak föl: Fuchs, Shell, Valvoline, Eneos, Mannol, Liqui Moly, Motul, Elf és még messze nem soroltam fel mindent. Holott, nem is csak motorolaj rendelhető tőlük, és motorolajból is csak egy almenüt nézegetek ugyebár. Szóval itt bátran szétnézhettek, szerintem minden, ami csak eszetekbe jut itt megtalálható lesz. De autótípus alapján könnyű kikeresni, milyen olajfajtára lesz szüksége annak is, akinek elképzelése sincs ezekről.

Tehát, nem csak motorolaj, hanem vannak még itt: szűrök, adalékok, ápolási, karbantartási termékek, fékfolyadékok, kenőzsírok, fagyállók, hűtőfolyadékok, gyújtógyertyák, de például ipari olajok is! Példás kínálatú és felépítésű webshop, tényleg ajánlom mindenkinek. Pontosabban csatlakozom ebben a sok ezer elégedett vevőtársamhoz.