Az ember sokszor tanácstalan, hogy honnan szerezze be a ruhaanyagot. A pamut frottír a nedvszívó képességében magaslik ki a többi textil közül. Ezért is kedvelik azt oly sokan és gyakran használják törölközők, köntösök, valamint vízhatlan lepedők és matracvédők készítésénél. A Szakatex honlapján például szemügyre veheti az egyfalas csíkos matt pamut frottír terméket. A grammsúlya 210, az összetevője pedig magas minőségű pamut. Állandó kínálattal állnak az érdeklődők rendelkezésére, így amikor ellátogat a nagyker raktárába, nem fog üres kézzel hazamenni.

Lehetőség van megtekinteni a termékpalettát online vagy a Gyömrői úton, Budapesten. Személyesen talán jobban látszik a nívós színvonal, amit a termék képvisel, ezért egy látogatást mindenképpen megér. A pamut frottír kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, mert alacsony áron juthat hozzá. A telephelyen csupán egy teljes tekercset áll módjukban adni a vásárlóknak, azonban a weboldalukon kevesebb mennyiséget is rendelhet.

A póló anyagnak matt hatása van

Számos tulajdonsággal rendelkeznek a különböző textilek. A póló anyag esetében kiemelkedik a rugalmasság és a fényhatás. Az tény, hogy vannak sokkal rugalmasabb anyagok is ennél, azonban a fényhatása állandó jelleggel matt marad. Amennyiben nem így van, akkor nem 100% pamutból készült az adott termék. Ezzel semmi gond, hiszen nincs megszabva, hogy a pólónak való textil miből kell összeálljon, pontosan ezért lehet széles kínálatból válogatni. A Szakatex nagykereskedésben a póló anyagból legalább 10 métert kell vásároljon.

Ennél kevesebbet sajnos nem áll módjukban értékesíteni. Szerencsére mindkét fél nyerni fog ezen az üzleten, mert a nagyker eladja a termékét, a vásárló pedig szert tesz minőségi textilre, ráadásul alacsony áron. A nagyobb mennyiség pedig egyáltalán nem hátrány! A póló anyag mindig kéznél lesz és bármikor felhasználhatja azt. Kiskereskedőknél ez kifejezetten előnyös, mert azt szintén el tudják adni a vásárlóknak. Megéri tehát vetni egy pillantást a nagyker kínálatára online vagy személyesen!