Azzal, hogy az alkalmazottak nappal és éjszaka is láthatóvá válnak, elkerülhetőek a balesetek az olyan területeken, ahol sok gép dolgozik. A veszélyes helyzetekre többféleképpen is fel lehet hívni a figyelmet: hanggal, fényjelzéssel, speciális jelzéssel vagy dudával. Egy személy esetében ezt a láthatósági póló is sikeresen megteheti. Ez az egyéni védőfelszerelés viszonylag olcsó és sokoldalúan alkalmazható minden évszakban, időjárási körülmény között. Nyáron egymagában, télen pedig a szigetelt overál alatt viselhető.

A láthatósági póló univerzálisan alkalmazható. De kiknek hasznos a munkavégzés során? Az utakon dolgozó rendőrök, a föld alatt tevékenykedő munkások, a közlekedési vállalatok alkalmazottai, az útjavítási szolgáltatásokban dolgozók, targoncavezetők, közvetlenül a pályán dolgozó vasúti munkások, repülőtéri dolgozók, illetve kikötői munkások és más szakmák képviselői egyaránt viselhetik. Szerezzen be Ön is egy megfizethető és megbízható láthatósági pólót, az élete és az egészsége védelmére a webáruházunkban!

Mire való a női munkavédelmi cipő?

A biztonsági lábbelik célja a kényelmes munkakörnyezet megteremtése és a személyzet biztonságának garantálása. A női munkavédelmi cipő kiváló védőfelszerelés azoknak, akik sok időt töltenek a lábukon, magas sérülési arányú és alacsony hőmérsékletű körülmények között dolgoznak. A biztonsági lábbeliket a cipők, csizmák és bakancsok képviselik. A gyártók kínálatában nyári, téli és átmeneti modellek szerepelnek, amelyek tervezésénél figyelembe vették a láb anatómiai jellemzőit.

A női munkavédelmi cipő bőrből, gumiból és vegyes anyagokból készül. A gumiból készült modellek védelmet nyújtanak a vegyi, biológiai és elektromos veszélyek ellen. Vízállóak, de rövidebb élettartamúak, mint más anyagokból gyártott társaik. A vegyes anyagokból készült lábbelik jobb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a gumi. Ezek biztonságosak és minden időjárási körülményt elviselnek. Az ilyen női munkavédelmi cipők tartósak és nem kell minden szezonban cserélni. A belsejükben kényelmes mikroklíma uralkodik és melegen tartják a lábakat.