Nyakunkon a tél, a hideg idő, az energiaárakon való spórolás pedig minden háztartás életének részét képezi ilyenkor. Sohasem volt aktuálisabb és fontosabb a fűtési rendszer cseréje, felújítása, modernizálása, mint napjainkban. A Zónagáz csapatánál a kazán csere a jogszabályoknak betartása mellett, tapasztalt engedélyköteles mestervizsgával rendelkező gázszerelők által, ráadásul a szakhatósági ügyintézéssel kéz a kézben történik. Tehát a kazán csere kivitelezésén kívül, a bonyolult papírmunkát sem kell Önnek elvégeznie!

Teljesen mindegy, hogy egyszerűsített, tervköteles vagy kondenzációs kazán csere szükséges, mert szakembereink naprakészen, gyakorlatiasan és gyorsan megoldanak bármilyen felmerülő problémát és feladatkört. Ön csak pár kattintással felkeresi a zonagaz.hu weboldalt és a többit ránk bízhatja, rövid határidővel, minden szükséges ügyintézés mellett, szükség esetén kéményseprői szakvéleménnyel, gyakorlatilag teljesen lefedve a tervezéstől a kivitelezésig mindent elkészítünk, ráadásul a helyszíni szaktanácsadás és felmérés díjtalan.

A fűtési rendszer átmosása szakemberek által, garanciával!

Itt van az ősz, itt van újra, mondhatni a szezonja a téli fagyokra való felkészülésnek. Az energiaárakon való spórolás egyik legkézenfekvőbb módja a fűtési rendszer átmosása, ami által nem csupán meghosszabbíthatja annak élettartamát, de spórolhat is, mivel a jól átjárható fűtéscsövek, a megfelelően kezelt fűtésvíz hatékonyabb működést jelent, ezáltal gyorsabban melegednek fel a szobák és mindez kevesebb energiaigénnyel tud megvalósulni.

A fűtési rendszer átmosása azért rendkívül fontos, sőt, mondhatni vitális, mert a kazánok meghibásodása 80 százalékban a szennyeződött és kezeletlen fűtésvíz végett történik. A Zónagáz csapata mindezt garanciával, a radiátorok leszerelése nélkül, vegyszeres tisztítással, a fűtési víz kezelésével szakszerűen, mestervizsgával rendelkező szakemberek bevonásával, akár egyetlen kiszállással végrehajtják, így a fűtési rendszer átmosása biztonságosan és gyorsan megvalósul. Keresse fel még ma a zonagaz.hu weboldalt és dőljön hátra a karosszékében, mert a többit nyugodt szívvel ránk bízhatja!