Tegye félre a szájfényt, a rúzst és felejtse el a ceruzákat! Ajkai mostantól ápoltnak és gondozottnak tűnnek. Az ajaktetoválás megszünteti az aszimmetriát, korrigálja az ajkak formáját, megemeli azok szélét, fényességet, színt és volument adva nekik. A tetoválással az ajkai mindig tökéletes formában maradnak, bármit is tesz. Tartós, egyedi és korszerű technikákkal dolgozunk, hogy olyan lenyűgöző hatást érjen el, amiről mindig is álmodott.

Az esztétikum megteremtése mellett, hatékonyan elrejti a különböző tökéletlenségeket, amelyek miatt korábban kellemetlenül érezte magát vagy zavarban volt. A megfelelő és az arc típusához tökéletesen illeszkedő színnel együtt a tartós ajaktetoválás lenyűgöző hatást eredményez. A gyönyörű forma, az ideális szín és az optimális térfogat nem mutatja meg a tökéletlenségeket, amelyeket mindig is el akart rejteni. Az ajaktetoválás csodálatos alternatívája a sminknek. Csak 1,5 órányi fájdalommentes eljárás és 3 évig tartó fényes, lenyűgöző hatás. Ugye Ön is erre vágyik?

Elrejti a kopasz foltokat a hajtetoválás Budapesten

A tartós smink az egyik legnépszerűbb szépségszalonban elérhető szolgáltatás. A nők azért fordulnak az eljáráshoz, hogy megoldják a megjelenési problémáikat. Vannak, akiknek a nap bármelyik szakában és helyzetében ápoltnak kell lenniük, másoknak el kell rejteniük a külső hibákat. A társadalom hozzászokott, hogy ez a nők kiváltsága, de újabban a hajtetoválás Budapest férfi lakosságát is érdekli.

A hajtetoválás nem szórakozás, hanem orvosi és esztétikai szükségszerűség. Mi a sajátossága ennek a fajta tartós sminknek? Az eljárás során a pigmentet egy speciális technikával és egy finom tűvel a bőr felső rétegeibe juttatják. A színezésnek köszönhetően el lehet rejteni a haj hiányát a fejen. A hajtetoválás Budapesten a hajszálak illúzióját teremti meg. Így az eredmény a lehető legtermészetesebbnek tűnik. A hajtetoválás Budapesten segít elrejteni a hajbeültetés során keletkezett hegeket vagy a kopasz foltokat és teljesen megoldja ezt a jellegű esztétikai problémát, helyreállítva az önbizalmat és a komplexusok nélküli teljes életet.