A különböző anyagok szállítására, fuvarozására általában speciális teherautókat kell igénybe venni, így gyorsan és hatékonyan eljuttathatjuk az árut a rendeltetési helyére. A Bartafuvar által biztosított szolgáltatása hosszú évek tapasztalatán alapul, a képzett szakembereik Budapesten és az ország egész területén állnak a megrendelők rendelkezésére.

A cég modern darusautói kedvező fuvarozás árak mellett bérelhetők, így megkönnyítve és leegyszerűsítve a munkát. A 12 tonnás nyakdarus teherautó alkalmas 5 tonna raksúly szállítására, továbbá 2 tonna emelésére. A Budapesten belüli fuvarozás árak ezzel a járművel 45.000Ft + áfa, ami megrendelhető a weboldalon található elérhetőségeken.

A másik típusú fardarus teherautó 18 tonna össztömegű, raksúlya 7,5 tonna és 3 tonna az emelési kapacitása. A fuvarozás árak ezzel a teherautóval 60.000Ft + áfába kerülnek Budapesten belül, de megrendelhetők Pest megye és az egész ország területén előzetes egyeztetés esetén.

Gyors és hatékony megoldás lehet a darus autó bérlés

A nagyobb tárgyak, építési anyagok biztonságos szállítását és emelését sokszor nem egyszerű kivitelezni. Ilyen esetben szükséges az erre a célra specializálódott járműparkkal rendelkező céggel felvenni a kapcsolatot, akik gyorsan és hatékonyan megoldják a feladatot.

A darus autó bérlés lehetősége tehát szó szerint leveheti a vállunkról a terhet, mert a modern gépjárművekkel hatékonyan és biztonságosan végezhető a nagyobb tárgyak szállítása akár szűk, nehezen megközelíthető helyeken is. A Bartafuvar fuvarozó cég tapasztalt szakemberei minden esetben egyedi ajánlatot készítenek, ami kifejezetten a mi esetünkben szükséges darus autók használatát teszi lehetővé rugalmas időbeosztással és kedvező árakon.

Amennyiben a cég szolgáltatását választjuk, nem lesz gondunk a biztonságos szállításra, ugyanis a darus autó működtetését szigorú előírások betartásával, szakképzett gépkezelők végzik. A gépjárművek rendszeres karbantartása és felülvizsgálata mellett odafigyelnek arra is, hogy a daruzás optimális feltételei minden esetben biztosítva legyenek.