Egy automata locsolórendszer megvétele előtt mindenki szeretné tudni, hogy mennyibe is fog kerülni az egész. Számos olyan, gyakran nem evidens tényező van, ami miatt az öntöző ára jelentősen megugorhat. Mik azok a dolgok, amik megemelik a költségeket? Ugye ott van a terület nagysága és a zónák száma.

De nem minden esetben érdemes csak ezt a kettőt alapul venni, amikor a költségek kiszámolására kerül sor. Egy 2 zónás locsolórendszer is lehet drágább, mint egy 4 zónás. Egy 100 m2-es kert öntözés is kerülhet többe egy 200 m2-es területű öntözés költségeinél. Ezért is mondják a szakemberek, hogy az öntöző ára nagyon változó lehet, és sok mindent szükséges megfigyelni, kielemezni.

De akkor mennyibe is kerül? Biztos választ minden kertész csakis az alapos felmérés után tud adni. Mivel minden egyes kert eltérő tulajdonságokkal rendelkezik, így különböző tényezők határozzák meg, hogy mi, mennyibe kerül. Látatlanban tehát nem megállapítható az öntöző ára.

Aki pedig azt állítja, hogy igenis meg tudja mondani, mi mennyibe kerül, az nem egy szakavatott kertmester. Mindig a legjobb a helyszíni felmérés, de egy kerti tervre, sőt, még egy jól elkészített skiccre is lehet készíteni mondjuk 90%-osan megfelelő ajánlatot. De még ez sem százszázalékos garancia arra, hogy a munkálatok során nem kerülnek elő olyan tényezők, amik miatt egy picit megnő az öntöző ára.

Milyen manapság az öntözéstechnika Nyíregyháza területén?

Kétség sem fér hozzá, hogy az öntözőrendszerek és alkatrészek nagyon sok fejlődésen mentek keresztül az elmúlt 20 évben. Manapság már az öntözéstechnika Nyíregyháza városában a modernséget, a megbízhatóságot és a tartósságot tükrözi, köszönhetően egyrészt a profi brandek termékeinek, másrészt meg a szakemberek hozzáértésének és tapasztalatának.

Mindkettő szükséges azért, hogy az öntözéstechnika Nyíregyháza településén maximálisan kielégítse az igényeket, főleg hosszútávon. Az ontozorendszeres.hu cég is tudja ezt, hiszen csakis kiváló termékekkel és egy szakavatott mesterrel áll rendelkezésre. Olyan eszközökkel várja a vásárlókat a shop, amiket akár egy gomb megnyomásával irányítani lehet.