Talán úgy gondolja, hogy a nyár elszaladt Ön mellett és nem hozta ki belőle a lehető legtöbbet? Lehet, hogy megbánást tapasztal és úgy érzi, hogy mindenki jól érezte magát, csak Ön nem. Tegyen ellene! Amire ehhez szüksége lesz, az egy klassz bullet journal füzet és egy emlék térkép. Így biztosan emlékezni fog arra, hogy mi történt a nyári szünetben. Az emlék térkép elkészítésekor ne feledje az általánostól a konkrétig alapelvet!

A bullet journal füzet lapjának közepére írja ki, hogy 2022 nyara és írja köré a többi kulcsszót, például olyan helyeket, ahol járt vagy találkozókat, amelyeken részt vett. Ezután bővítse ki az egyes kulcsszavakat, amennyire csak szeretné. Valószínű, hogy az egyik emlék aktivál egy másikat és az Ön feladata csak az lesz, hogy összerakja ezeket. A bullet journal füzet nagyszerű az ilyen kreatív alkotás létrehozásához. Minél többet talál ki, annál jobb. Később, amikor belenéz a bullet journal füzetbe és egy szép élményekkel teli oldalt lát, automatikusan azt fogja gondolni, hogy ez egy jó nyár volt.

Mindig kéznél van az egyedi napló

A bullet journal egy naptár és jegyzetfüzet kombinációja. Mindenféle dolgot nyomon követhet vele, a hosszú projektektől kezdve, a kedvenc ételek listáján át a napi szokások monitorozásáig. Ha a kreativitásának teret kell adnia, az egyedi napló lapjain könnyen létrehozhatja azt. A bullet journal ötvözi a naptár és a jegyzetfüzet előnyeit. A legjobb dolog az, hogy nem korlátozza Önt az időpontok nyomtatott elrendezése. Az első oldaltól az utolsóig Ön dönti el, hogyan fog kinézni az egyedi napló.

A bullet journallal mindig kéznél van minden szükséges nyilvántartás. Bármikor ellenőrizheti a kutyája egészségével kapcsolatos fontos információkat, megjegyezheti az oltások vagy a kullancsok elleni kezelések időpontját. Ráadásul nem kell már a kezdetektől fogva tudnia, hogyan fog tervezni vagy milyen elrendezés lesz a legmegfelelőbb. Sodródjon az árral! Hétről hétre ellenőrizze, hogy milyen elrendezések működnek a legjobban és sajnálat nélkül mondjon le a rossz megállapodásokról! Ön dönti el, miként osztja be a heteket az egyedi naplóban.