A gépjárművek szélvédői és üvegei különböző árfekvésben és minőségben állnak az érdeklődők rendelkezésére a hazai piacon. A Pilkington autóüveg nem tartozik a legolcsóbbak közé, viszont igen magas minőséget képvisel, mert ez a márka rendkívül megbízható és időtálló termékeket kínál. Szélvédőcsere alkalmával mindenképp érdemes megfontolni, hogy egy olcsóbb, de gyenge darab kerül beépítésre, vagy a Pilkington autóüveg kompatibilis modellje, ami nem fog könnyen megrepedni és a karcállósága is kiemelt szintű.

Az autouvegek.hu weboldalon, a tájékoztató mellett az ilyen gyártmányú üvegek is beszerezhetőek online, néhány kattintással és elfogadható áron. A felhasználóbarát weboldalon kikereshető, hogy milyen az adott autó márkája, modellje és évjárata, valamint az is megkereshető, hogy milyen elhelyezkedésű üvegre van szükség, első vagy hátsó szélvédőre, oldalablakokra, persze a különféle kellékek is megrendelhetőek itt. A Pilkington autóüveg Európában nagy népszerűségnek örvend, a kiváló jellemzőinek köszönhetően.

A szélvédő javítás ár változó

Az említett webhelyet üzemeltető vállalat nagy tapasztalattal rendelkezik az autóüvegekkel való különféle munkálatok terén. Náluk a szélvédő javítás ár különféle tényezők függvényében alakul ki véglegesen. A műhelyben való munkavégzés olcsóbb, mivel nem kell kifizetni a helyszínre kiérkező szervizkocsi munkadíját, mint a mobil szolgáltatás esetében. Van azonban több tényező, ami az utóbbi megoldás mellett szól, ilyen például az, hogy a mobil szélvédő javítás magasabb, de nem kell üzemanyagot használni a műhelybe való eljutáshoz, továbbá ez időtakarékos is a tulajdonos szempontjából.

Repedést nem javítanak, amennyiben ez a helyzet, szélvédőcsere indokolt, ami bizony költséges tud lenni. Ennek az elkerülése érdekében, a kőfelverődés követően ajánlott a lehető legrövidebb időn belül elvégeztetni a javítást és ilyen módon az apró sérülés nem terjed tovább, nem okoz nagyobb repedést. A szélvédő javítás ár így válik a lehető legalacsonyabbá.