Talán ez a legkedveltebb szövetfajta, amit világszerte különböző célokra használnak. Ez az egyetlen olyan anyag, aminek sikerült utat törnie magának a ruhásszekrényekbe az egész világon. Legyen szó pólóról, ruháról, szoknyáról, sálról vagy egy pár zokniról, a pamut méteráru a leggyakrabban használt textil, könnyen elérhető és gyakran a leggazdaságosabb megoldás. Egyiptomi, pima vagy giza pamut? A vásárlók akár 50 féle pamut méteráru lehetőség közül választhatnak.

Ez azt jelenti, hogy a gyapot növény minden részét felhasználják valamilyen módon az adott szövet előállításához. A pamut méteráru rendkívül tartós és kényelmes illeszkedést biztosít. Típusától függően, az anyag gyakran hihetetlenül puha érzést kelt a bőrön, így segít megelőzni a kiütéseket és más bőrproblémákat. Az előnyei közé tartozik még, hogy könnyen tisztítható és mosógépben mosható, magas légáteresztő képességgel rendelkezik, jól magába szívja a nedvességet, így nyáron is kellemes viselni, valamint fenntartható forrásból származik, tehát nem okoz környezetkárosodást.

Legyen eredeti az egyedi textil nyomtatással!

Mitől szép egy ruha? A szövetre nyomtatott mintától vagy a mögötte lévő technológiától? A válasz: mindkettőtől! Ezért a Szakatexnél az egyedi textil nyomtatás területén a legmodernebb technológiát használjuk, hogy ügyfeleinknek prémiumminőségű nyomtatott anyagot biztosítsunk, az igényeik kielégítése érdekében. A legmodernebb gépek használatával, szinte bármit rányomtatunk az anyagra és az általunk végrehajtott megrendelés összege sem terheli meg a költségvetést. Tehetséges grafikusokból és minőségellenőrző munkatársakból álló cég vagyunk.

Célunk, hogy az ügyfeleink elvárásait kielégítsük. Az egyedi textil nyomtatás során bármit ki tudunk nyomtatni, még akkor is, ha az gyerekek által készített design vagy minta. Szolgáltatásaink nemcsak a szövetnyomtatásra korlátozódnak, hanem magas minőségű anyagok széles választékával is várjuk a vásárlóinkat. Ha olyan termékeket keres, amelyek valóban tükrözhetik a saját identitását vagy tömegáru helyett, inkább eredeti gyártású anyagokat szeretne, akkor válassza az egyedi textil nyomtatást!