Az év bizonyos részeiben csapadékos időjárással kell számolni, ilyenkor nagyon nem mindegy, hogy milyen lábbeli kerül viselésre. Legyen szó rövidebb-hosszabb városi sétáról vagy nehezebb terepen megszervezett kirándulásról, a férfi vízálló túracipő okos döntés ilyen esetekben. Ez a termékcsalád azoknak az uraknak ajánlott, akik szeretik a kényelmet és azt, hogy a lábuk minden körülmények között száraz marad.

A férfi vízálló túracipő számos kivitelben, formában és színkombinációban található meg a sepa.hu webáruházban, ami igen nagy raktárkészlettel rendelkezik. Olyan külföldi neves cégek modelljei lelhetőek itt fel, mégpedig jó ár-érték arányban, mint amilyen a Pegada, a Rieker, a Bugatti, a Josef Seibel, a Sketchers, az IMAC és a Grisport. A jól megválasztott férfi vízálló túracipő nemcsak védi a lábat, hanem tökéletes megjelenést is biztosít, valamint a speciális szellőzés érdekében beépített membránnak hála, optimalizálják a belső rész komfortos jellegét.

A lúdtalp betét jelentős mértékben tehermentesíti a lábakat

Az egészséges lábkomfort elkötelezett nagykövete a Sepa cipő webshop, itt a minőségi lábbelik mellett, a speciális kiegészítők is megtalálhatóak. Az univerzális, a memóriahabos, a kényelmi géllel ellátott darabok mellett, temérdek lúdtalp betét is az érdeklődők rendelkezésére áll ezen a webhelyen. Sok egyéb fajta mellett, egyedül itt vásárolható meg országunkban a Bergal Evolution Stability lúdtalp betét, ami azoknak ajánlott, akiknek komoly bokasüllyedésük van.

Optimális ez a termék a lapos hosszboltozat alátámasztására és megfelelő szintű stabilitást nyújt az instabil lábformák esetében is. Továbbá, segít elosztani a nyomást és tompítja a lökésszerű igénybevételkor történő hatást, védi a gerincet és kíméli az ízületeket. Tehermentesíti a hosszanti és keresztboltozatokat, valamint a sarkakat és a lábközépcsontokat, mégpedig anélkül, hogy a természetes mozgást korlátozná. A lúdtalp betét dinamikus EMT váza segít reaktiválni a lankadt inakat és izmokat, tehát nemcsak kényelmes, hanem erősíti is a lábat.