A Bosch fémvágó tárcsáiban évtizedek óta megbíznak a szakemberek. Nem meglepő a népszerűség, hiszen az összes csiszolótárcsa, nagyoló és fémvágó korong hosszabb ideig bírja a strapát, mint a többi ilyen termék, illetve garantálni tudja a folyamatos, megnövekedett igénybevételű munkavégzést.

Mivel mégiscsak egy veszélyes tartozékról van szó, a Bosch szakemberei első helyre tették a felhasználó védelmét. Mindegyik fémvágó korong teljesíti a nemzetközi biztonsági előírásokat. Teljesen mindegy, hogy milyen anyaghoz választ Bosch tárcsát a vevő, egy hosszú élettartamú, megbízható és igazán hatékony produktumot kap.

Az egyik legtöbbet használt fémvágó korong a Best for Inox modell, ami kiváló élettartamával bármilyen inox matéria vágásakor beválik. A kerámiába ágyazott csiszolószemcsék adják a tárcsa kimagasló kopásálló jellegét. Ennek is köszönhető az állandó szintű magas minőség és a tény, hogy használat közben minimálisra csökken a sorjaképződés, illetve a kékes elszíneződés.

A fémvágó korong nem tartalmaz vas- vagy kéntartalmú, illetve klórozott töltőanyagot sem. A vágás közben keletkező hőt is csökkenteni képes, hála a speciális adalékanyagoknak és töltőanyagoknak. Mivel adott még az üvegszál háló, a biztonságos munkavégzés minden helyzetben garantált.

Bosch lézeres szintező rövid távolságokra

A pontosság minden munkafolyamatnál és munkaterületen elengedhetetlen. Egy sokoldalú Bosch lézeres szintező remekül beválik rövid távolságokon, a belső szintezési munkáknál, ezért nem is csoda, hogy sok szakember csak ezzel dolgozik. Előnye, hogy négyszer jobb láthatóságot tesz lehetővé a zöld lézervonalaknak hála. Bevált produktum a GCL 2-15 G, ami a profik munkáját igencsak leegyszerűsíti.

A vízszintes és függőleges lézervonalak egy függőleges tengelyen lévő alsó és felső lézerpont köré pozícionálhatók. További előnye, hogy könnyen kezelhető az RM 1 Professional multifunkciós tartó, aminek hála a Bosch lézeres szintező sokféle rögzítési lehetőségben használható. A strapabíróság minden helyzetben adott, még a szállításkor is, köszönhetően az ingareteszelésnek.